Bar gay

În ţara asta nu exită baruri gay. Cele maxim 10 cluburi răspândite pe coclaurii patriei sunt hibrizi de discotecă, bar, saună şi ce le-a mai trecut prin cap coioşilor patroni.

Nu cred că există vreunul cu obiect de activitate strictă băut, socializat, plecat acasă liniştit la orice oră normală (pentru un bar) în orice zi a săptămanii.  Dacă vrei să bei ceva cu un tovarăş „din partid” ştii din start că nu există un loc potrivit, dedicat ca să zic. Cele menţionate mai sus stau închise până în weekend şi pâna la ora 23 chiar dacă se deschid, nu or să fie animate de nimeni şi nimic.

Cineva mi-a destăinuit că „prinţesele” apar intenţionat întodeauna cât mai tarziu. Eu aş spune că treaba asta nu ţine de efect ci de defect. Bulangiul mediu român este pasăre de noapte. Nu are loc de muncă standard la stat sau la patron, nu trage la şaibă de la 7 la 15 şi mai mult ca sigur nu ştie care e drama dacă treci din schimbul 3 in 1. Excepţiile nu conteşte, excepţiile nu ne doare.

Ne doare însă lipsa unui loc de socializare. Că mai vine câte un străinez şi se miră că nu ştiu unde să-l invit. Nu înţelege bietul de el că Europa este un concept şi că dacă ridică degetul mic când bea, chicoteşte prea tare, poartă tricou roz cu lame, mestecă mămăliga între craci când pleacă la baie, se poate trezi cu o sticlă spartă în cap sau cu un şut în cur.

El nu înţelege de ce îţi piere brusc sonorul dacă la masa vecină se aşează tam nesam vre-un coleg de servici, un vecin sau oricare alt cunoscut. El ştie că n-a facut nimic rau. Dar tu, tu oare ce rau ai facut? Poate eşti un interlop dat în urmărire generala, de şoptesti aşa cu faţa ascunsă în palme. Ori poate datorezi bani celor de se uită încruntaţi la tine.

Bun, deci nu avem baruri gay. Iată că deschid eu unul chiar aici. Unul virtual. Un loc de bârfă, bancuri, beţie şi poveşti. Toate gay. Un loc unde să îţi dai drumul la sacul cu frustrări, Un loc unde poţi să dai masca jos şi să fii tu. Există riscuri dar sunt minime. Te iau comesenii prea repede cu „fă”, înjură-i. Te supără că te întreb ce mai vrei de băut pisi mic sexi şi rău? Înjură-mă! Probabil o să fac la fel.

Sunt patron, dar ca slujbă de bază o să fiu barman.Vă rog frumos să nu-mi cereţi numărul de telefon de la prima bere şi nici să vă servesc la bustul gol.  La curul gol, mai discutăm. Buuun, ia zi-mi pritene, care-i povestea ta!?

Nu te mai fute nevasta şi de asta crezi că ai devenit gay? Da, da, da, nu te opri, spune-mi tot de la început! Exact de acolo de unde ai pus prima dată mâna pe o pulă care nu era a ta.

Aha, aşa si el ce a facut?!

6 gânduri despre „Bar gay

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s