Obsesia noului la gay

Treaba asta cu noul este mai întinsă decât am eu chef să scriu azi. Este parte din marea obsesie a curvei virgine, valabilă pentru toată lumea. Un lucru este cert, bulangii sunt mereu flămânzi după prospătură, chestie care nu are legătură musai cu vârsta castraveţilor. Trebuie doar sa fie altceva decât ceea ce se găseşte pe piaţa locală.

Influenţat de filmele lui Almodovar, adineauri îmi trecea prin cap ideea de a introduce în fiecare post o poveste în afara firului narativ principal dar nu total separată ideatic. Ştiţi voi, chestia aia almodovariană cu filmul în film.

Nu le am cu postatul filmelor pe blog şi nu sunt convins că o imagine face cât o mie de cuvinte.  Poate este valabila, dar în cazul altcuiva. Experienţa personala îmi spune că pozele mint mai mult decât vorbele. Asta fiind un posibil subiect viitor, haideţi să vă spun un banc în loc de poveste.

Tatăl lui Bula era un curvar notoriu. De nevoie, acest viciu era de familie acceptat. Luând toleranţa drept încurajare acesta se lăuda zilnic că a tras pe ştangă toate curvele din oras, că le ştie pe toate după miros. Sătul de atâta laudă, Bulă face un tuşeu vaginal unei căţele în călduri şi vâră degetul îmbălsămat sub mustaţa babacului. Reacţie instantanee:

-Bulă, adă repede pălăria şi bastonul că a apărut o curvă noua în oraş!

Cam asta este reacţia faunei gay locale când în oraş apare unul nou. Am spus faună în loc de comunitate în mod intenţionat. Despre aşa zisa comunitate vorbim altădat. Bucureştenii sunt rugaţi să se abţină de la a mă contrazice că nu sunt cu nimic mai breji. Ei haide să fie şi un lup mâncat de oaie azi. Oricum, dacă aceste comunităţi gay locale sunt un fel de acvarii, aia din Bucuresti este doar o cadă mai mare.

În toate aceste ligheane colcăind de dorinţă, apa se împute la un moment dat. După ce au terminat să se împerecheze între ei, apartenenţii minorităţii noastre sexuale intră într-o avansată stare de sevraj. Asta explică tensiunea care se acumulează atât de mult încât uneori la apariţia domnului Castravete de Import tomatele băştinaşe se bat între ele ca nişte hiene.

Pagina albastră poreclită de fetele vesele Romica are o functie GPS care permite localizarea utilizatorului de net mobil şi portarea profilului său în zona în care se muta.  Dacă ai activat funcţia asta şi dai o fugă până  în oraşul vecin o să te umpli brusc de vizite de curtoazie. Tare m-am mai bucurat prima oară văzând cât succes am. M-am tot umflat în pene până m-a pocnit ideea.

La dracu, eu sunt noua curvă din acest oraş!

2 gânduri despre „Obsesia noului la gay

  1. Care Romică bre?

    Stai lini, şi la hetero e la fel. D-aia se duc căZniciile pe pulă şi respectiv pe pizdă. Fiindcă niciodată ce e în bătătură nu e suficient de… orice.
    Cât despre poze/ filme, n-ai prins ideea. Şi minciuna tot cu vorbe se spune.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s