Halucianaţi de pulă

Orice gheoaică care se respectă (observaţi vă rog lejeritatea cu care depăşesc cacofonia) este fascinată de pulă. Nimeni nu face excepţie. Pardon, există şi gay orbi, dar cum nu-mi citesc blogul păşim peste ei. Nu există.

Unele „fete” se uită palmat la băgăjelul bărbăţeilor, altele bălesc evident în timp ce le joacă ochii în cap ca bilele de Flipper. Unii recunosc, alţii se dau strâmţi sau indiferenţi la farmecele umflăturii magice din prohab. Chestii legate de educaţie sau şmecherie, frică sau discreţie, parţial relevante.

Credeţi ce vreţi, dar să vă fie clar, toată bulangimea are cel puţin un moment (zeci) pe zi când este halucinată de o pulă, indiferent de localizarea şi rolul prin pat a celui ce se bulbucă la dânsa. Este natural în pula mea, că doar nu ne-om uita după pizde.

Dacă e normal, propun să facem din ocheadele astea un drept în carta drepturilor omului şi să-l brodăm cumva discret pe curcubeul steag. Dacă nu se poate, să semnăm dracului o petiţie în care cerem interzicerea şorturilor a pantalonii trening din bumbac şi să se stipuleze (soro cum sună!) obligativitatea purtării chiloţilor la bărbaţi. Dacă se face treaba asta eu o să rămân numai 80% halucinat!

Bun clip nu? Aşa-i că v-a crescut cultura cu cel puţin un număr?!

3 gânduri despre „Halucianaţi de pulă

  1. Eu cred ca cel ce a scris acest articol e cel mai mare idiot. In primul rand e ca a ramas cu gandirea in mocirla habotismului religios. In al doilea rand, e un obsedat sexual. Nici heterosexualii, nici homosexualii – cei care nu sunt obsedati- nu se gandesc doar la sex. In al treilea rand, homosexualii sunt oameni la fel ca heterosexualii: cu bune si rele. Daca unii homosexuali au „halucinatii” dupa pula, pe unii heterosexuali au asemenea halucinatii dupa pizda, Acestia gandesc doar cu un cap: cel dintre picioare, asa cu gandeste si judeca autorul acestui articol.
    Toata stima pentru toate orientarile sexuale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s