Am dreptul să mă răzgândesc şi-l folosesc destul de des

Băi frate şi făi soro, democrăcia asta şi Iunionul Ioropean a stricat gheii la cap. Toate gheoicele sunt astăzi ori asumate ori persecutate. Poţi fi amândouă dacă eşti ruptă în colţ de gură de atâta supt la crăci şi peste noapte te asumi la televiziune că te-au tuns golanii cu ciobul şi au uitat să te violeze. Dar să nu manelizăm totuşi sfântul comming out şi să vorbim despre nehotărâre, ca spirit de manifestare gay.

Despre dreptul de a mă răzgândi nu am ştiut multă vreme. Am fost crescut cu impresia că bărbaţii sunt bărbaţi, femeile femei şi nu există nimic între ei. Mi s-a sădit sub breton, mi s-a şoptit lângă perciuni că barbaţii călăresc femei, alea au orgasm şi umplu creşele de copii. Genul ăsta de chestii imuabile care capătă validitate din concepţie. Adică în caz că te naşti barbat, eşti condamnat să cordeşti femei. Nu-ţi plac femeile, ei şi? Faci laba pană mori. Important este să laşi averea la nepoţi. Ştii?

Nu ştii te învăţăm, nu poţi te ajutăm, nu vrei, te obligăm. Asta zice societatea. Şi nu a ratat soţietatea asta plină de prinţipuri şi moravuri nici o ocazie să mă oblige. M-a obligat să învăţ să mă prefac, să muncesc mult ca să ascund faptul că sunt altfel. M-a învăţat să mă piş din picioare cu boltă, să strâng mâna cu forţă, să scuip adunat şi să merg crăcănat. M-a învăţat să mă bat chiar dacă n-am nimic de apărat. M-a obligat să fiu hetero.

Asta era calea, singura eligibilă. Mi s-a repetat continuu. Măi băiete hotărăşte-te odată în ce direcţie apuci. Uite asta spre care te împingem noi. Loc de muncă la stat, 3 rânduri de vie cu porumb între ele la ţară, nevastă cu gura subţire şi curul lat care e diavol la leafă şi anestezic sub cearceaf. Odată atinse aceste jaloane, urmează altele la bifat. Casă, maşină, piscină, grădină şi musai pitici din ghips.

Toate trebuie etalate ca dovezi ale faptului că esti ţuguiat, că eşti în rând cu lumea, pe drumul cel bun. Dar care o fi calea greşită? Evident este greşit să fii oblic la cap, să nu fii aliniat. Este greşit să te uiţi la bucile profului de sport în timp ce ţii de mână proasta cu care te-a cuplat mă-ta încă din liceu în speranţa că o să-i faci 3 nepoţi în timp ce construieşti o scară la nori care să te ducă la nava spaţială proprietate personală.

Este greşit să ţi-o tragi la maronel cu tovarăşii de dormitor, pentru că armata e locul unde tactu te-a trimis sperând că intri bou şi ieşi om. Se pare că nu a luat în calcul varianta în care intri bou şi ieşi vacă. Clar eşti defect că nu vrei să te însori imediat după stagiu cu aia care din empatie făcea culcat prin pat cu jumate de cartier în timpul în care tu făceai planton 2. Ce dracu, doar nu i-a dat nimeni altă gaură şi nu i-a mutat-o nici unul pe aia veche din loc.

 Apoi dintr-o dată soţietatea se miră că rata divorţurilor a crescut radical. Păi cum să fie altfel când tăvălugul ei a făcut hetero de convenienţă din zeci de mii de ghiei?! Cum să nu divorţeze bisexualii adică ăia care dorm la curul femeii visând pula vecinului de la 3? După cinci decade pline de cel mai pur homofobism, au urmat alti douăzeci de ani guvernaţi de conformism. Ăsta este un jug mai uşor de scuturat când te împinge amantul cu pula în cur. Legea nu te mai condamnă, familia religia şi societatea încă da. La dracu cu ele, am o singură viaţă şi-o gaură în cur. Cu ce mi le umplu e doar treaba mea.

 Viaţa de bulangiu e dificilă, dar măcar am aflat că am drepturi. De examplu am aflat că am dreptul să mă răzgandesc şi o fac cât pot de des. Am dreptul să mă întorc, să mă sucesc. Am dreptul să salt curul mai sus decât pot scârbele ridica nasul. Am dreptul să probez şi să returnez. Am acest drept, pentru că la mine ce-i corect trece prin rect.

 Păi la naiba în castorii mei, tu ştii cine sunt io, fă ochelaristo?!

Sunt cetăţean european şi am voie să nu port acelaş model de rochie roşie ca al nevaste-mi! Fir-ar ea de viaţă, că greu mai e să găseşti săndăluţe cu toc mărimea 50!

 sursa foto

5 gânduri despre „Am dreptul să mă răzgândesc şi-l folosesc destul de des

  1. Uite d-aia erau buni cizmarii ăia care-ţi făceau numai pe măsura tălpii proprii. Inclusiv săndăluţe nr. 50.

    Şi ce dacă te răzgândeşti soro? Ie apanajul cromozomului x şi ai şi tu unul. Eu am doi, şi se cam răzgândesc în contratimpi, aşa d-aia par aşa uniformă în păreri.

    Apreciază

  2. Pingback: Am dreptul să mă răzgândesc şi-l folosesc destul de des

  3. Right you are! De cand am deschis cu adevarat ochii asupra vietii am observat multi oameni afisati hetero, de varste si conditii foarte diferite, surprinzatoare de multe ori, dar cel putin bisexuali in adancul fiintei lor. Pacat de platosa aruncata peste ei de societate, ei insisi, nu stiu. De fapt, peste niste vieti care ar fi putut fi fericite, in alte conditii…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s