Portretu’ lu’ Dorin Gay

Prea culta noastră societate gay (care nu ezistă) o să mă certe pentru parafrazarea titlului unei celebre şi prost etichetate cărţi. În opinia mea în Portretul lui Dorian Gray  nu e nimic gay, deşi a fost bunicel că mi-a dat idei.

Dorin Gay este pasivul tipic de pe la noi. El refuză cu îndârjire să renunţe la blugii strâmţi şi tricoul decoltat, chiar dacă i se văd flocii (tunşi) prin V-ul anchiorului, iar fermoarul de la şliţ îl loveşte în canini.

Dorin Gay îşi pune o poză fotoţopată pe Romică, Feisbuc, Hi5 şi ce pagini de agaţament or mai fi, apoi uită să o schimbe ani intregi. Când realizează faza asta şi observă deosebirea dintre imagine  şi model, Dorin Gay nu schimba poza, poza îl schimbă pe el.

Astfel Dorin Gay începe o cursă infernală pentru a se întoarce la starea fizică de pe vremea acelei poze. Merge la sală, se înfometează, se detoxifiază şi mai ales se hidratează.

De frica deshidratării celulare, Dorin Gay bea apă continuu. În timp ce amantul îi pompează curul, Dorin se intinde calm după PET-ul cu H2O din care gâlgâie cu mare poftă. Pană şi muia o diluează cu apă, că aşa pare mai sănătoasă.

Când într-un final apoteotic, îşi dă seama că a pierdut bătălia cu timpul, Dorin Gay şterge poza de pe net şi cu picioarele tremurând merge la baie unde îşi bagă pentru ultima oară furtunul de la duş în cur. Pe un pasiv adevărat, nici Moartea nu-l prinde neclismat.

2 gânduri despre „Portretu’ lu’ Dorin Gay

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s