Anti gay, împușcați-vă!

notre dame

Vineri seara, acum o săptămână, pe podul din dreapta Notre Dame se agitau unii cu lozinci anti gay. Jandarmii erau mai mulți ca ei. Și erau și mai buni. Bunoci rău, jandarmii francezi! Niște cocoși, niște frumoși, niște pulanezi! Demonstranții au protestat civilizat, au împachetat lozincile și s-au dus acasă. Așa fac oamenii cu adevărat normali.

Sâmbătă un moș a întrat în Notre Dame și în loc să aprindă o lumânare ca să-l ajute Dumnezeu să-i convingă pe homo să se facă hetero, și-a tras un glonț în gură. A făcut-o în dreptul altarului în fața a sute de turiști printre care zeci de copii. Așa fac oamenii dezaxați.

Mi se rupe ce mare istoric de (extremă) dreapta zice Franța (postmortem) că a fost moșul. Eu doar m-am uitat la poza și l-am declarat schizofrenic, iar gestul lui confirmă diagnosticul. Un dreptaci adevarat nu s-ar fi sinucis în biserică la 78 de ani. Mult mai probabil boșorogul și-a dat seama că i s-a terminat ața pe mosor și a vrut să dea un ultim show din care să iasă erou.

Anti gay, împușcați-vă, dar faceți-o acasă la voi, nu în fața noastră! Noi avem bunul simț să nu ne împroșcăm conținutul pe podeaua bisericilor voastre măcar din respect pentru estetic și arhitectură, dacă nu pentru divinitate. Pentru că noi suntem vii iar voi așteptați să trăiți după moarte. Așteptați cât doriți, dar dacă voi nu aveți chef de viață lăsați-i pe alții!

Vă sfătuiesc ca pentru practică să vă cumpărați pistoale cu apă.  Poate așa vă trece de făcut gargară cu gloanțe!

6 gânduri despre „Anti gay, împușcați-vă!

  1. Scarboseniile pamantului si rebuturile societatii voi sunteti. Mi-e o sila pe care nu o pot descrie in cuvinte, sila ca am apucat sa traiesc in perioada asta. in care niste chestii ca voi isi pot exprima liber punctul de vedere.

    Apreciază

    • Alex, sunt de acord cu tine la capitolul rebuturi. De aia iți propun sa fii mai optimist, că rebuturile te propulsează pe tine ca produs. Nu stiu ce calitate ai tu ca produs al unei societăți si perioade, dar după discurs e indoielnică. Apropo, vezi că pagina asta e scrisă mai în glumă, mai în serios, nu are rost să pui caterinca la ficați!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s