Toamna se numără flocii

anti-pervert-hairy-stockings-for-girls

Motto: Nu există războiul sexelor. Există revoluția, rezistența și nenumărate dar plăcute reconcilieri!

Știu domnilor că parafrazarea proverbului nu este originală dar este nostimă. M-am adresat domnilor pentru că în afară de două doamne nu cred să mai fixeze și altele pupila în acest blog roz. Dealtfel nici nu-mi doresc în mod expres. Ăsta este terenul de joacă al pulelor lungi cu minte scurtă  și al pizdelor deștepte cu prostată. Biologicele ofensate sunt rugate să se îmbete în alt bar, cele care rămân sunt rugate să o ardă minimalist, sau să știe de șagă. Acest blog e o moșie nu o democrație iar vătafului îi place pula cu mâner.

Vedeți voi domnilor, există un mit urban care zice că cel mai bun prieten al gay-ului este femeia și invers. Eu nu cred asta. Nu mai cred în invers de când m-au păcălit primii băieți cu: întâi mi-o sugi tu mie și după aia facem invers. Toți cei care zic nu o fac, iar cei care o fac ai prefera să nu. Nu mai cred în femei de când una m-a alterat pretinzând ca ma cizelează și apoi m-a aruncat pe motiv ca devenisem delicat.

Cât despre prietenia durabila a femeilor cu gay-i, hai nu zău?! Poate în filme cretine de genul „Sex and the city”, ori excepția romantica din „A single man”. Nu poți să-i spui o vorbă unei femei fără să afle imediat alte trei. Tu nu poți avea secrete față de ele, dar ele da. Pe ale tale or să le sape, pe ale lor or să le îngroape. Această aberantă prietenie este evident o consecință a faptului că unii bărbați sunt pizde, nu a faptului că femeile ar avea coaie.  Dacă ești confidentul unei muieri, poți fi pizdă oricât de top ai fi în pat. Dar da, poate fi foarte amuzantă și avantajoasă prietenia unei femei. Pentru ea.

Femeile sunt falsuri aflate într-un continuu proces de contrafacere ce vizează idealul dar frizează carnavalul. Ar fi interesant să li se interzică femeilor prin lege să se vopsească, coafeze, epileze și să poarte tampoane. Din momentul punerii în aplicare globale a acestei interdicții, jumătate dintre bărbați ar deveni gay, ermiți ori teroriști islamiști!

V-ați întrebat de ce există numai Muma Pădurii? Pentru ca Tata Pădurii n-ar speria pe nimeni. O femeie care a încetat sa se coafeze, epileze și care sângerează o săptămână pe lună dar se acomodează cu asta una înainte și una după, ar tăia rapid cheful de pizdă al masculilor. Închipuiți-vă că pizda respectivă ar arăta ca un ghem uriaș de sârme trântit într-o mlaștină de la intersecția a două alei pline cu coceni de porumb.

Totuși trebuie să le recunoaștem un mare merit pizdelor masculine care au fraternizat cu gagicile. Femeile au inventat coafura pubiană drept armă, iar ei au furat ideea și au oferit-o bărbaților. Femeile folosesc coafura inghinală pentru a-și expune mai bine obiectul de șantaj. Diferența între femei și bărbați referitor la frizura pubiana este radicala. Ele se fac frumoase jos ca să credă bărbații că vor să se fută, doar cât să-i seducă și sa-i lege de piciorul patului. Odată scopul atins epilatul continuă din rutină mulți ani după ce ele își pierd interesul pentru sex. Bărbații în schimb se rad/tund la pulă, fix în scopul de a se fute mai mult, mai bine, cu mai multe/mulți. Deja pentru gay-i sub acoperire (căsătoriți) am spus prea multe.

Ca să privim problema mai de aproape, hai să ne băgă puțin nasul în flocii bărbaților.

Deși o pulă flocoasă are farmecul ei, ea nu se potrivește oricui. Pentru femei aceasta dilemă nu exista, în sensul că și-au dat seama că nu se asortează să ai picioarele fine ca mătasea și perie de wc la cur. De lene unele intradevăr se epilează numai pe craci în  ideea că dacă agață vre-un mascul, până să ajungă cu el în pat are timp să tundă peluza.

La masculi treaba se complica. Unui mascul înalt ca bradul și împădurit ca  Retezatul îi poate sta bine flocos sau puțin tuns. Nu ai cum pierde nimic așa că mâna pe trimer. Dar atenție, dacă te tunzi prea scurt, blana de pe burtă și pulpe te poate face sa arăți ca și cum ai purtat chiloți cu super glue. Cel mai estetic este să se aducă flocii cu restul pilozității corporale la un numitor comun. La extrema opusa, dacă nu ai păr din naștere pe picioare și corp dar la pubis ai gard viu iar e aiurea. Musai trebuie tuns sau ras.  O pulă tunsă îngrijit pare mai mare.

Si acum să vizăm și alte aspecte. Nimănui nu-i place părul în gură. Coaiele rase sunt mai sensibile și mai plăcute la limba, iar un cur defrișat este o invitație la explorare în adâncime. Dacă însă ai păr pe buci ca ursul și vrei să arăți în găoază ca o blondă nordică, devine o artă să știi unde pui frână la brici, sau cum și cât să strângi din buci.

În concluzie indiferent dacă ești păros sau nu în rest, nu strică să fii un pic îngrijit jos, măcar cât să nu-ți depășească flocii moțul.

Motivația de gherțoi: ai floci la pulă – ești bărbat, are doar un slab iz de adevăr care adie lejer a sudoare și pișat. Acum dacă ți-ai numărat flocii, ce faci cu ei? Dacă nu întreprinzi curând rărirea și depănușarea s-ar putea ca cine îți dă chiloții jos, să nu vadă obeliscul, pentru că-i înconjurat cu blocuri.

4 gânduri despre „Toamna se numără flocii

 1. Honey, dacă îmi arăţi tu mie un bărbat ”modern” care e în stare să fută o femeie care a renunţat să se epileze, atunci îi ridic statuie. Că bărbaţii cur-ajoşi din binecuvântaţii ani 70 s-au dus pe pulă şi majoritatea celor din ziua de azi nu mai sunt în stare de nimic dacă nu semeni cu Lolita la pizdă

  Apreciază

  • Exact din cauza asta trebuie sa incetezi sa te mai razi pe picioare. Pentru dreptul la sanse egale. Adica eu si cu tine sa avem sanse egale de a ne culca cu barbatul tau! :))
   Acum serios, ultima observatie m-a pus serios pe ganduri. Barbatii hetero de azi vor copile?

   Apreciază

 2. Eu, interesat oarecum fiind de istoria stiintelor si mai ales de seriale TV gen Masters of Sex, am suspectat de mai de mult ca heterosexualii sunt mai inclinati efebofilic decat homosexualii, si nu numai pt ca sunt mai numerosi in nr absolute si asa plaja de unde pot sari mai multi iepuri statistici relativi ar fi poate mai generoasa, dar chiar asa la nivel individual biologic, dar nu stiu daca vrea sa recunoasca vreunul asa in mod public la nivel de sondaj plus e prea politically incorrect (plus absolut nerecomandabil din punct de vedere larg educativ popular din mai multe puncte de vedere asupra carora exista totusi un consens mai larg general) sa se investigheze asta in mod asa mai organizat si riguros, gen electrozi pe p…a si pe puls si pe sudoarea unui grup reprezentativ si corectat pt diverse in fata unor imagini live sau macar 3-D in intuneric dublu orb, si de aia a cazut sau s-a deplasat magareata populara pe gay, cum ca ei ar fi aia interesatii in mod special de efebii mai imberbi decat heterosexualii, care cica ar prefera babe cu experienta si totodata intelectuale, prin definitie mai nonconformiste, gen sefele alea feministe de la TV…desi sunt aproape sigur ca si aiea sunt rase peste tot. De fapt cred ca a existat un studiu relativ recent care a stabilit o preferinta certa pt fete sub 18 ani, de fapt cam 16-17, insa habar nu am cat de riguros a fost plus nu cred ca a indraznit sa-l replicheze nimeni inca, nici macar avangardistii aia de la Max Planck, asa ca nu e inca stiintific afirmabil, desi desigur istoria artelor si culturilor are destule exemple eleocvente asa mai empiric observabile.

  Disclaimer: zau, nu am dat Google la nivel serios cautand toate studiile pertinente + repet ca sunt tufa la cultura generala atat pe stiinte cat si pe umanitati, si ca am luat Bac-ul doar pt ca s-a intamplat in ultimii ani in care inca era mai usor de luat decat acuma, asa ca tot ce am zis mai sus trebuie inteles ca total speculativ, absolut deloc stiintific respectabil, nici macar riguros din punct de vedere al istoriei artelor si culturilor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s