Ești pasiv, nu ești OGay

marc_jacobs_in_makeup_fholn_52111200

În viață primești ce dai. Iată un proverb ce nu are mare relevanță în viața unui segment al populației. Pentru gay este clar că dacă primești o pulă-n cur nu înapoiezi cu dobândă trei. Asta doar dacă nu cumva chiar asta vrei. Refuzul sexual la gay este foarte ofensator. După un moment de derută ca urmare a refuzului, persoanele hetero trec la capitolul următor. Ca gay însă nu o să uiți niciodată că ai fost refuzat. Bineînțeles nu o sa recunoști niciodată direct ca refuzul te-a afectat. O să dai însă cu căcat pe pereți, o să scrii grafitii cu zece nuanțe de fecale, pe orice zid îți iese în cale. Porcăiala este ceva specific partidului cu steag curcubeu.

Nicăieri, la nici o altă categorie, politică, socială sau rasială nu există o așa deformare a percepției de sine care transformă spiritul autocritic în greață, ca la frații mei întru bulangeală. Nici eu nu fac notă contrastantă. Ar fi nenatural. Dreptul meu la homofobie este imuabil.

Orice gay se crede cel mai dulce om de de pe planetă, dar sfârșește prin a deveni o pizdă acră. Nu-i trebuie decât ocazia potrivită să-și dea arama pe față.

Imaginea de sine însă este singura care contează. Nu e de mirare deci că orice gay vrea și cu pula în cur și cu sufletul în rai.

Una din chestiile cele mai scârboase la lumea gay este culpabilizarea, degradarea și înjosirea pasivilor. Toată lumea ar da o muie sau o bucă, dar ăla de o ia este o curcă, o zdreanță și o curvă. În concepția general acceptată pasivii sunt culpabili pentru latura noastră bolnavă, neacceptată , neasumată și violent colorată. Pasivii sunt singurii pe care rușii îi consideră gay deci buni de aruncat în pușcărie sau de deportat. Pasivii sunt purtătorii și cei mai sensibili la boli cu transmitere sexuala. De fapt chiar ei le produc și numai ei le transmit (sic). Ei sunt cei ce merită apelați cu fă, tratați drept debili, jumătate de buletin, banc de probe sau capră. Pasivii nici măcar nu sunt bărbați, ci niște emasculați cărora le poți fute un șut în vintre pentru că în chiloți au un clitoris supradimensionat în loc de pulă, iar în loc de coaie au vată. Pasivii trebuie să fie priviți și tratați drept femele ca să aibă activii impresia că au trei perechi de coaie pe lângă ei.

Oribilitatea acestui tip de tratament nu este modul în care se face discriminarea ci acceptarea ei de către gay-ul pasiv. La fel de urâtă este și asumarea unor false defecte băgate de-a valma cu pula pe gât alături de chestii vag reale. Se uită o chestie banal de esențială: activ, pasiv, versatil sunt opțiuni, roluri de jucat în pat care nu ar trebui să aibă relevanță foarte mare în viața reală.

Dacă te-ai lua după prejudecăți, efeminarea este o chestie tipică pasivilor, care musai trebuie priviți și tratați ca niște fufe. Și culmea este că de vină pentru propagarea acestor cutume sunt taman pasivii. Ei, se dau lebede, fete, neveste, parpante.

„Fetelor” le e mai mult mai ușor să facă pe „proastele”, să cerșească o pulă prin pisiceli decât să pună tocul în prag, și să le trântească ușa în nas maimuțoilor care se cred altă specie și alt rang.

Aviz deștepților care se cred în continuare hetero deși fut bărbați, voi sunteți cu adevărat cei devianți! Dacă nu puteți vedea asta, înseamna ca sunteți niște ciudați. Hetero sunteți numai în mintea voastră. Dacă ziceți ca nu sunteți gay încercați să faci sex numai cu femei. Nu vă împlinește așa-i? Știți de ce? Pentru că sunteți niște poponari ordinari care în lipsă v-ați transforma în pasivi după ce v-ați sătura de labă.

Dar misoginismul nu poate fiu recunoscut, așa că trebuie sublimat în altceva. Cum dracu să recunoști că urăști femeile, că nu le-ai fute nici plătit și că pizda te dezgustă până și în poze? Mai bine spui că iubești femeile, că le respecți ca egale și după aia toate caracteristicile lor indezirabile să le evidențiezi la pasivi. Reinventând femele acolo unde n-ar trebui să existe, avem unde ne vărsa fierea de masculi nefutuți. Oricum ai privi situația, culpabilizarea pasivilor există. În viziunea multora să fii pasiv gay nu-i OK, nici măcar OGay. Cineva trebuie să plătească. Așa că „fetelor” mai lăsați dracului păruiala între voi și mai stricați-le și „activelor” cocul!

imagine luata de aici

4 gânduri despre „Ești pasiv, nu ești OGay

 1. cred că asta cu pasivii vine (şi) de la împărţirea oamenilor între stăpâni şi sclavi. şi cred că într-o carte (a lui quignard, cred) spune că în roma antică nu era dispreţuită homosexualitatea, ci pasivitatea, asociată cu sclavia.
  dar până la urmă, toţi suntem, într-un anumit fel, sclavi. ca cetăţeni, de pildă, acceptăm cu pasivitatea ceea ce ne dau stăpânii politicieni.

  ps. bine spui că porcăiala este ceva specific partidului cu steag curcubeu. ce-am întâlnit cam aşa era. din păcate.

  Apreciază

  • Tu vrei sa spui ca discriminarea avand baza istorica nu trebuie sa ne ingrijoreze sau apelezi la butada: din viata nu scapa nimeni virgin, pentru ca viata ne fute pe toti?!

   ps porcaiala societatii gay poate fi foarte amuzanta, culpabilizarea unui segment din ea, nu.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s