Nu, Fără, Exclus, Interzis

images2Y1Q8HFL

Bulangii își încep deobicei pretențiile vis a vis de posibilii parteneri cu negații. Puțini sunt în stare să emită ceva pozitiv în afara de baloane de săpun, panglici roz și circ. Descrierile bulangiilor obișnuiți de pe paginile de curvăsărie încep aproape invariabil cu Nu, Fără, Exclus, Interzis, sau cu toate astea înclusiv.

Dar ce anume nu vor bulangii?

Exact ceea ce se simt ei in fapt: curve, julfe, panarame, jartele penale, poște, profitori, mincinoși, proști, inculți, jegoși, obsedați sexual, egoiști, vedete de mucava, regine de boschet, prințese de wc public, efeminați, exagerați, femei cu pulă, etc, te rog continuă tu.

Da, bulangii mint de la status la intenții, de la pixelii furați ai pozelor până la ultimul punct al descrierii de profil.

De exemplu, la statusul meu pe Romică Combinică scrie că nu caut nimic.

Minți Peder ca o vulpe,

Că te-ai fute de te-ai rupe!

Exact! Și eu mint la fel ca ei. Pentru că nu, pentru că da. Pentru că extremele se atrag, se fut și se despart.

Pentru că sunt un bulangiu!

4 gânduri despre „Nu, Fără, Exclus, Interzis

 1. Zau, asta voiam sa zic si eu, cred ca exagerezi un pic cu self-hating-ul. Insa cred ca e mai degraba din combinatia sinergistica cu self-hating-ul temporar cultural roman general, nu e ceva strict legat de bulangeala sau de cum esti tu asa la baza sau de obicei in medie…ca totusi nu ai cum sa nu fii afectat e cultura generala, chiar ca nu ai cum, oricat de superficial ar fi stratulala, e cam ca un jeg care se lipeste de tine, (desi nu doresc sa zic ca in mod special cultura romana temporara contemporana ar fi jegoasa, ar fi putut fi vorba de orice cultura,plus jegul e si ala protector la un anumit nivel, adica nu vreau sa se interpreteze ca eu scriu in mod pasional denigrator fata de jeg sau fata de cultura, pt ca cultura mai contine si hainele, nu numai jegul, si, zau, mie imi plac si jegul si transpiratia si uneori chiar si hainele in contextul potrivit, adica na, ce sa zic, relativismul asta este de suprafata, dar nu e decat un strat sau cateva straturi totusi superficiale, nu as putea zice ca ma reprezinta sau te reprezinta chiar integral, oricat desigur totusi uneori se poate lipi de tine, sau uneori nu e conformist sau miroase mai nefamiliar sau mai neplacut, astea sunt riscurile, nu ai ce sa le faci, dar, zau, apartin mai tuturor, asa cred eu, sincer asa cred eu.)

  Apreciază

 2. Ai mirosul bine dezvoltat domnule. Bine înțeles ca exagerez. Ce ai vrea sa citești aici, lista mea de cumpărături?
  Jeg, putoare,Nici gând!? Este luciul, stratul de poliș, aroma și parfumul culturii contemporane plictisite de repetat abuz conformist. Și in plictisul asta general, un strop de ură roz si un scurt viol mental dă culoare.
  Asta e viața, arta doare și dragostea trece prin stomac dacă cel care te fute are pula mare.
  Și da, o să-ți placă Cimitirul lui Teleșpan, dar după aia o să strâmbi delicat din nas la ce scriu eu.
  Pentru că scriitorii nu sunt bloggeri,

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s