Femeia și homofobia – Ho fă, că nu-ți luăm pula de la gura!

Cei mai buni prieteni ai unui gay sunt în general femeile. Nu e o butadă prost formulată, este o realitate testată. Cum nu există pădure fără uscături, tot așa nu există cultură de roșii fără murături. O astfel de murătură aberează împotriva gay-lor cu niște afirmații ușor de demontat fără recurs la educație.

Madam Michele Bachmann, este personajul feminin din bancul cu curva, care văzând un gay mai evident pe stradă, se apucă să îi care poșete în cap acuzându-l:

– Fir-ați ai dracului de poponari, că nu mai poate o femeie cinstită să sugă o pulă de răul vostru!

Detaliat: Michele Bachmann, calmează-te în pula cui vrei tu, că bărbații la care salivăm noi sunt una, cei la care avem succes sunt cu totul alta. Ăia de răspund avansurilor gay, sunt gay sau bi, ceea ce înseamnă că erau deja excluși din targetul tău ce vizează verighetă, bani, statut de întreținută și plozi.

Scurt: ho fă, că nu-ți luăm noi pula de la gură!

8 gânduri despre „Femeia și homofobia – Ho fă, că nu-ți luăm pula de la gura!

  1. Ce ai tu cu politica interna SUA ? Ca aia nu are nici o legatura cu politica externa SUA, in ciuda a nu stiu cate teorii ale conspiratiei. Iar implicarea politica a unor organizatii gay in SUA alaturi de organizatii care nu sustin pe dna Bachman e tangential periferica, din cauza culturii si istoriei politicii interne specifice SUA, cu niste chestii care au mai
    putin de a face cu lupta mondiala anti-
    discriminare gay. Zau, las-o pe Bachman in
    pace sa zica ce vrea ea, ca nici nu te va ajuta,
    nici nu-ti va dauna tie personal ca gay
    europeean, si, daca as sta sa ma gandesc asa
    mai bine, de fapt e posibil sa-ti fie mai
    degraba utila decat detrimentala, insa nu prea mult in felul adresat mai sus, (cu exceptia daca ai o afacere punctuala in curs cu un american individual ca sa stii de unde sa-l apuci sau sa nu-l apuci mai la sentiment personal, dar sa fie clar pe cont propriu, adica nu angajat guvernamental sau corporatist, ca atunci nu-l apuci cu ce stie el mai bine decat tine, ci cu diverse exotisme cf preferinte, ca pe orice angajat guvernamental sau corporatist din lume, nu neaparat american)

    Apreciază

  2. Măi, nu’ş ce să zic la postarea asta, Interesantă ideea, dar cred că femeile, mai degrabă din vreun ţăţims simt nevoia de a da cu poşeta în cap unui gay. Deşi, majoritatea femeilor nu se simt ameninţate de gay, dezvoltând cu aceştia o relaţie de prietenie destul de solidă.
    Eu cred că gestul cu poşeta îl fac, mai degrabă, cucoanele matroane de bordeluri. Fiindcă ele dacă au afacerea dezvoltată doar pe sectorul hetero, atunci poate că s-ar simţi afectate.
    Altminteri, prietenul gay este cel mai sigur şi mai dorit prieten de o femeie. Păi zău aşa:
    – se pricepe la modă şi-i place la shopping.
    – nu băleşte la bărbatul tău de acasă,
    – este mai inteligent decât o femeie şi mai răbdător decât un bărbat,
    – ah, şi mai are ceva: poate să-ţi împrumute rujul fără prea multe ifose. Ambele sug pulă, deci nu există riscul să mesteci vreun floc de pizdă nedorit.
    Poate că mai sunt şi alte motive, dar cred că relaţia de prietenie dintre un gay şi o femeie hetero pleacă în primul rând din partea femeii. O femeie se simte cel mai bine în compania unui bărbat. Iar dacă acesta mai întruneşte şi calităţi de amică, atunci efectul este garantat.
    Oricum, asta e strict părerea mea. Nu ştiu ce cred sau simt alţii.

    Apreciază

Lasă un comentariu