Domnul și domnul Ge

Trag de pled ignorând pufnetele sale nemulțumite. E casa lui, poate să-și caute ceva de învelit, unde o ști. Căldura și vinul m-au înmuiat cât să mă simt aproape bine. Aproape. De fapt simt că mi-e cald pentru ca domnul proaspăt partener s-a urcat jumate pe mine.

– Termină Gelu că mi se scoală! Sunt beat.

– Asta era și ideea George. Cineva trebuie sa ia problema în mână. Mie mi s-a sculat de la duș, am încercat sa mi-o frec ca să nu-mi vină idei, dar n-am reușit nimic.

– Asta contrazice ce afirmai mai devreme. Ia stai, cineva, adică eu? Aștepți să sar la pula ta? N-ai zis că dacă facem convenția asta, ne masturbam împreună și gata? N-ai zis că laba se pune ca sex conjugal, dacă e făcută în doi?

– Corecție, laba în doi se pune, dar tu trebuie să mi-o freci mie și eu ție!

– Și ce mai aștepți, sa ne mute în dormitorul comun al vreunei lagăr?

Mâna lui începe să mă mângâie pe sub pătură. Ajunsă între picioare, urcă și urcă și se oprește. El se apleacă peste mine ca și cum ar vrea să mă privească în ochi pe întuneric:

– Mincinosul dracului; ziceai că nu ți se scoală în prezența unui bărbat!

– E de la vin, ori ai prins erecția matinală, jur! Dă-i drumul mai departe până nu dispare efectul.

– E ora două noaptea, matinalule!

Se întoarce cu spatele la mine și nu mai mișcă. Pula îmi zvâcnește de îi simt venele gata să pleznească și am dureri de burtă ca la paisprezece ani! E cazul să mă hotărăsc:

– Din acest moment nu mai vorbim, ok? Cum aud un mormăit aprobator, mă lipesc de spatele lui. Îl cuprind cu brațul peste mijloc și cu cealaltă mână îi presez gura ca să fiu sigur că nu scoate vreo perlă ori vreun sunet care să-mi taie curajul, apoi pipai elasticul pijamalei și nu mă opresc. Îl mângâi pe burta, cobor cu mâna peste țesătură până găsesc ce căutam. Aerul îi iese printre degetele mele sacadat, dar nu-i tresare nici un mușchi. Umflătura dintre picioarele lui este caldă, tare dar atenuată în contur. Domnul poartă chiloți pe sub pantalonii pijamalei. Ce bleg! Totuși asta mă liniștește așa că încep sa-l mângâi ușor, închipuindu-mi că mă mângâi pe mine. Bazinul mi se mișcă singur înainte. Îmi împing pubisul în fesele lui. El le strânge involuntar presându-mi bărbăția între buci.

Drace, hai că nu-i rău deloc! Cu ambele mâini îi trag pantalonii de pijama în vine. Căldura pulpelor îmi toarnă adrenalina în sânge iar cum stă așa pe o parte ridicând un genunchi, simt ca pot sa trec cu omagiile tactile către slip. Mă blochez în clipa în care-i descopăr capul pulii depășind bariera elasticului. Ce înseamnă asta, că are slipul mic sau ca are pula mare? Ok, să nu intram în dilematica asta. La palpare pare ca e dotare standard. Intenționam să-l masturbez prin țesătură, dar acum trebuie să i-o ating.

La naiba, chiar vreau să o ating. Deodată îi simt mâna între picioarele mele. Închid ochii deși în jur e întuneric iar el se mișcă mai ușor când mă aude oftând. Am prohabul pijamalei lipsit de nasturi așa că dintr-o singură mișcare pula îmi ajunge în palma lui. O ține o clipa, intre policar și arătător ca pe o jivina periculoasa, apoi o prinde în pumn și o decapotează lent, foarte lent. Simt că se învârte patul cu mine. Mâna-mi pătrunde de buna voie în slipul său și trage afară pula rigidă, scurta și groasa ca un dovlecel. Încep să mișc mâna, gândindu-mă din nou, că mă mângâi pe mine. Primesc același răspuns, ridicându-mi șoldurile involuntar, ca sa ajungă mai bine. Poziția este ușor incomodă, dar nu avem curajul să schimbăm nimic. Pun pariu că și el ține ochii strânși. În timp gemetele ni se împletesc, corpurile încep să se cunoască, să-și găsească sigure ritmul în timp ce rațiunea lasă garda jos. Ne răsucim aproape simultan față în față și ne lipim unul de celălalt. Fierbințeala pielii strivită de piele, pulele frecate una de cealaltă, belite, frământate între trupuri cautând culcuș între coapse. Ne îmbrățișam frenetic, fiecare temător că celalalt s-ar putea retrage. Îi cuprind fesele în palme și-l trag către mine încercând sa-mi frec mai lung pula de a lui. Firele de par pubian mă irită și-mi distrag atenția doar pentru o clipa. În momentul când termin de aliniat cu mâna cele doua falusuri, ridic capul de sub pătură și mă trezesc cu respirația lui mângâindu-mi fata. Miroase a iarbă, a pasta de dinți și a vin. Nu mă deranjează. Probabil că miros la fel. Întind lent buzele și mi le așez stângaci pe bărbia lui. , El încremenește iar eu pățesc la fel. Întoarce capul aiurea. Îi vad urechea, înghit în sec. Nu ne putem săruta, e prea curând.

Ne îndepărtam ușor rușinați, dar excitația nu ne lasă să fugim, să ne oprim. El gâfâie puternic așa că încurajat de sunete îl ping ușurel pe spate, îi apuc pula cu mâna stânga și mulg asa cum fac eu când simt că sunt aproape sa termin. Nervoasă, ferma și totuși blândă, mâna îl forțează să-și țină dosul pe cearceaf contra tendinței sale de a se cambra. N-are nici o șansă; trebuie sa termine, acum.

Geme desfăcând picioarele și brațele, abandonându-se plăcerii care îi urca prin vintre. Pun cealaltă mana pe scrotul lui și-i masez coaiele grele de sămânță. Gemetele se întețesc, semn că sunt pe calea cea buna. Deodată fără sa ma aștept ca asta sa se întâmple asa de repede, îmi umple mâna de spermă, mugind ca un taur. Dau să mă retrag ca să caut ceva să mă șterg dar el mă prinde de mână, mă trântește în pat și năvălește cu capul între picioarele mele. Îmi acoperă scrotul de sărutări în timp ce mi-o freacă violent. Aș vrea să-i spun ca-i prea dur dar mă tem să nu-l sperii; încerc să ma ridic printre perne, dar el mă împinge hotărât într-un pat care e prea mic. Patul se sfârșește, camera se sfârșește, așa cum mă sfârșesc eu într-o erupție din care simt stropi calzi, pe barbă. Oh, cred că încep să înțeleg ce înseamnă pacea. Îmi este somn… Îl aud șoptind:

– Te iubesc!

– Dumnezeule mare, taci!

– Glumesc, am spus-o pentru camere!

– Ești un om îngrozitor, nu știu ce mi-a venit să-mi leg destinul de al tău. Aș prefera să nu-mi fi amintit că cineva se uită în acest moment cum mi se scurge sperma ta din palmă.

– A ta mi-a sărit pe față, gata să-mi intre în ochi, deci suntem chit. Cât despre lăbarii de după ecrane,

să-i fut! Hai la duș mister big dick, că asta e o chestie pe care o putem face împreună și fără să ne îmbătăm drept pretext.

Ca să vezi, cum am ajuns să fiu eu ăla cu pula mare și el cel deștept!

62 de gânduri despre „Domnul și domnul Ge

 1. Asta da, scena de sex intre oameni maturi. Mie mi-a placut, mi-a dat chiar speranta in existenta pe lume a gay-ului matur ! Cred ca textul e o capodopera, (pe bune, nu fac misto), pt curentul heteronormativ, si desi e departe de caricatura Tanta si Costel, totusi reprezinta in mod curajos si onorabil partea ideala a acestui tip de relatie, (plus probcil totodata, in ceea ce ma priveste pe mine, unul din propriile mele argumente fata de mine insumi impotriva casatoriei gay…pe care eu, romantic comunist fiind, nu o doresc heteronormativa, ci mai curand ca poemul idealist romantic O calarire in zori…desigur destinata si ea utopiei si efemeritatii, ca orice relatie umana, fie ea heteronormativa sau queer, bazata pe sex). Insa textul e misto, si nu scriam cu ironie decat cel mult fata de mine insumi.

  Apreciază

  • De acord ca e heteronormativa, dar capodopera?!
   E o schita in sustinerea faptului ca sexul gay poate fi altceva decat ce intelege lumea la prima strigare, ca a fost asa din antichitatea greaca, unde penetrarea era privita drept viol, iar atractia romantica intre doi barbati drept normala, ba chiar nobila.

   Apreciază

 2. Eu nu am vazut nici o urma de tristete, poate de nostalgie, sau cel mult niste nuante de deflatie postcoitala, dar aia nu e tristete. Plus personajele nu mi s-au parut nici alcoolice, nici diabetice, nici hipertensive, nici altfel neurologic sau endocrinologic handicapate, deci nu inteleg de unde vreo posibila ingrijorare fata de vreo disfunctie erectila mai comuna.

  Apreciază

 3. Talentul il subliniasem si eu, dar nu vorbeam de nicio patologie ci ma degraba de ceea ce numesc astia in literatura de specialitate ca depresie postcoitum care cica e fiziologica. Cat despre ceea ce spui tu ca e disfunctie erectila…. desi eu n-as merge pana acolo, era o observatie referitoare la mine, nu despre protagonistii din poveste. 🙂

  Apreciază

 4. E o capodopera pe lb romana moderna pt ca e probabil unicat, pt ca heteronormativitatea inca nu e posibila pt gay in cultura romana, nici macar in real life daramite in fictiune, desigur pt cei care o doresc, ca doar nu e obligatorie. Cat despre opinia grecilor antici despre heteroormativitate, (ei fiind recunoscuti pe ue a avea opinii despre diverse asa ca niste babe care stau si discuta, desi nu numai ei, ci toti aia care aveau bloguri scrise din orice timp ri loc fiind ara gen baba barfitoare de bloc, pe cand aia analfabetii care comunicau mai mult oral desi precis barfeau mai rau decat grecii antici, insa pt ca nu o puneau in scris,au o aura asa mai barbateasca…fci ma rog, desi habar n-am cred sincer ca grecii antici si-ar fi bagat p…a in ea de heteronormativitate de vreme ce chestiile pe care le baigui tu pe acolo re nobila relationare erotica din antichitate sunt perspective destul de superficiale recente care mie mi se par chiar nerealiste, si total fanteziste din partea ta, la fel ca si opinia cum ca sexul soft le-ar incita pe femei, (desi desigur habar nu am nici despre asta, insa bazat pe ce mai citesc din massmedia, plus pe faptul ca pe mine femeile ma paraserc tocmai pt ca devin ultrapoliticos in relatiile mele erotice cu ele, ma rog alea 2 sau 2 1/4 carora m-am simtit onorat sa le ofer sex oral ri ra le las ra ma calarearca cat ri cum or dori, fara sa le deranjez, chiar inchizand ochii ca sa nu se jeneze cumva de mine, zau r-au plictisit total dupa cateva seriuni soft din artea ri m-au parasit, deci nu cred ca ai dreptate nici despre ce le incita sexual pe femei). Insa asa ca networking corporatist, desigur ca femeile de tip ceo sunt incitate si chiar interesate de soft touch. Plus lauzele desigur, probabil si virginele, habar n-am si nici nu vreau sa ma gandesc adica. Zau, am citit ca pe fdmei le excita de ex mai tare decat pe barbati sa se uite cum se cupleaza 2 mamifere non umane in fata ochilor lor, plus nu ai vazut ce dispret a avut si Mihaela fata de masturbare, chiar si iubitor reciproca.plus aparent satisfacatoare plus a asociat asta cu impotenta…ce chestie, nu cu o activitate sexuala….insa

  Apreciază

 5. E o capodopera pe lb romana moderna pt ca e probabil unicat, pt ca heteronormativitatea inca nu e posibila pt gay in cultura romana, nici macar in real life daramite in fictiune, desigur pt cei care o doresc, ca doar nu e obligatorie. Cat despre opinia grecilor antici despre heteroormativitate, (ei fiind recunoscuti pe ue a avea opinii despre diverse asa ca niste babe care stau si discuta, desi nu numai ei, ci toti aia care aveau bloguri scrise din orice timp ri loc fiind ara gen baba barfitoare de bloc, pe cand aia analfabetii care comunicau mai mult oral desi precis barfeau mai rau decat grecii antici, insa pt ca nu o puneau in scris,au o aura asa mai barbateasca…fci ma rog, desi habar n-am cred sincer ca grecii antici si-ar fi bagat p…a in ea de heteronormativitate de vreme ce chestiile pe care le baigui tu pe acolo re nobila relationare erotica din antichitate sunt perspective destul de superficiale recente care mie mi se par chiar nerealiste, si total fanteziste din partea ta, la fel ca si opinia cum ca sexul soft le-ar incita pe femei, (desi desigur habar nu am nici despre asta, insa bazat pe ce mai citesc din massmedia, plus pe faptul ca pe mine femeile ma paraserc tocmai pt ca devin ultrapoliticos in relatiile mele erotice cu ele, ma rog alea 2 sau 2 1/4 carora m-am simtit onorat sa le ofer sex oral ri ra le las ra ma calarearca cat ri cum or dori, fara sa le deranjez, chiar inchizand ochii ca sa nu se jeneze cumva de mine, zau r-au plictisit total dupa cateva seriuni soft din artea ri m-au parasit, deci nu cred ca ai dreptate nici despre ce le incita sexual pe femei). Insa asa ca networking corporatist, desigur ca femeile de tip ceo sunt incitate si chiar interesate de soft touch. Plus lauzele desigur, probabil si virginele, habar n-am si nici nu vreau sa ma gandesc adica. Zau, am citit ca pe fdmei le excita de ex mai tare decat pe barbati sa se uite cum se cupleaza 2 mamifere non umane in fata ochilor lor, plus nu ai vazut ce dispret a avut si Mihaela fata de masturbare, chiar si iubitor reciproca.plus aparent satisfacatoare plus a asociat asta cu impotenta, care mie nici nu-mi trecuse prin minte citind textul, (ci eu eram cu gandul ingrozit deja in plin rurpans chiar semi-horror re anxietatea inceputului de relationare deja aproape conjugala descrisa mai sus, citeam asa pe neraruflate cunoscand deja sfarsitul, ca si cum te uiti fascinat la o catastrofa pe care nu ai cum s-o impiedici, nu cea a ejacularii sau a banalei tristeti postcoitale desigur, ci sfarsitul intregii relatii conjugale de mai sus bazata in mod tragic burghez pe dragoste), in schimb ce Mihaela nu asocia scenele astea cu o activitate sexuala deosebit de romantic operatica si plina de suspans asa ca mine….plus si comentariul ala cu 1/2 gura de la cealalta comentatoare. Zau, nu vezi ca eu sunt in stare sa rescriu istorii plvs tratate critice intregi despre textul tau, si pe ele le lasa rece ?!

  Apreciază

  • Fereste-te de greci si cand te fut, parca asa era zicala, nu?!
   Ma rog, la greci si la sexul homo antic revin eu mai tarziu Rodolphino. Acum zi cinstit, daca pe femei textul meu (pare ca) le-a lasat rece, pe tine te-a blagoslovit macar cu o semierectie?

   Apreciază

 6. Sorry de duplicat, plus typo, am net aiurea, plus e bezna in jur, si scriu de pe un telefon minuscul vechi, nu stiam ca aparuse deja prima parte cand am mai vrut sa completez la sfarsit.

  Apreciază

   • Pai nu e boredom dar asa tind eu sa devin ff politicos si passiv cand interactionez in real life cu persoane feminine totusi straine. Pe bloguri ce mai indraznesc din cand in cand sa fiu mai viteaz in comentarii, insa asta tine si de faptul ca atunci cand ma exprim in scris in public doresc sincer sa avansez o pozitie asa mai echdistanta si nediscriminatorie pe baze de sex, insa in real life discriminez chiar si fara sa vreau, desi desigur nu in relatiile de serviciu, era vorba de relatii de timp liber, nu ca am eu asa de multe, insa mi s-a intamplat, si de ex e un dat ca devin asa ff pasiv plus curtenitor. Ma rog, eu sunt de obicei asa ff politicos si in relatiile mele de timp liber cu barbatii, insa cu femeile sunt si mai si ca mi-e frica de ele plus asa uneori mi-e teama si sa nu le lezez cumva sau ceva de genul asta. Insa nu e plictiseala de gen ca as scrie mesaje pe IPhone in timpul ala.

    Apreciază

 7. Bre Rudolph , unde ai vazut tu dispret? Masturbarea. ca e impreuna sau separat, e o forma de comunicare ca si orice alt tip de sex. Tu nu ai vazut ca l-am ridicat pe calaret la rangul de sexolog si i-am pus si intrebari? Crezi ca mi-as fi pierdut timpul vorbind cu niste oameni pe care ii dispretuiesc? Cat despre presupusa mea asociere cu impotenta, apoi zi-mi drept… aia cu ce greseste de e de rusine? Ca vorba aia, e plin de disfunctii sexuale in toate zonele civilizate si nu tin aici sa-i dau dreptate calaretului fiindca stiu ca nu politetea in sine omoara f…tul, cat rigiditatea drastica a unui supraeu neinternalizat. 🙂

  Apreciază

   • Si cum crezi ca a devenit Eul tau bun de internat? 🙂 Apropos. cand vorbim de Eu, n-avem treaba cu internalizarea, Supraeul insa e asimilabil daca se pliaza pe Eu, daca insa intra in conflict… da o gramada de disfunctii. Eu una n-as interna d’astia ca tine ci i-as folosi in scopuri mai bune dupa ce as sta la o taina lunga cu ei. Nu de alta, dar au cu ce, chiar daca le e lene. 🙂

    Apreciază

   • Daca nu ai canapea rosie nu ai credibilitate, Apropo, intrebare. Psihologii si psihiatrii fac vizite la domiciuliu, cu ce rezultate? Ma gandeam eu intr-o doara, ce sanse exista sa intelegi un leu daca-l pui intr-o cusca intr-o alta tara, acolo unde nu exista gazele, nici savana?

    Apreciază

   • In tarile scandinave in anumite situatii psihiatrii si medicii de familie pot face vizite la domiciliul personal al cuiva. (Daca domiciliul cuiva e un azul de batrani desigur ca si in mai multe alte tari, nu numai scandinave, atat medicii de familie cat si psihiatrii pot face vizite in mod curent, drept care eu doresc ca la batranete sa locuiesc intr-un azil de batrani, indiferent de in ce tara, pt ca macar asa sa fiu asigurat ca primesc vizite de la medici de familie plus psihiatri, in afara de programul social pe care mi-l planific inca de pe acuma de a invita diversi preoti, pastori si rabini de diverse denominatii sa ma viziteze astfel incat sa nu am nici o clipa de ragaz si sa nu ajung sa ma
    plictisesc, si sa nu am o batranete izolata.) Despre ce anume fac
    psihologii in tarile scandinave in afara
    de cercetare si doctorate si de scris carti nu m-am lamurit inca. In alte tari stiu ca fac si niste teste din alea de capacitati cognitive sau de personalitate, plus colaboreaza cu economistii pt a studia fericirea popoarelor, insa asta stiu mai mult din presa de unde citesc eu despre psihologie, in principal Telegraph, Glamour, si Wall Street Journal, nu stiu asa ff exact pe diverse tari, de ex habar nu am ce fac in tarile de lb germana, ca de ex Germania, Austria, portiunile aferente din Elvetia, Liechtenstein, sau Africa unde se vorbeste lb germana in
    mod traditional pt ca nu am prea citit presa de lb germana (insa o invat acuma si sper sa ma lamuresc la un moment dat).

    Apreciază

   • Depinde ce intelegi prin credibilitate… Daca tu crezi ca psihanaliza sta fix intr-o canapea, te inseli amarnic… dar ai dreptate… n-am canapea ci doar fotolii si ceva nas. 🙂 Bine, am si ochi frumosi, dar cel mai probabil nu te intereseaza desi… aia te pot duce inapoi in jungla daca chiar asta iti doresti. 🙂

    Apreciază

 8. Pt mine e dificil sa ma excit sexual citind un text (exceptie facand cateva texte religioase, de ex pe mine mereu m-au excitat instantaneu Confesiunile Sf Augustin…zau, are un stil, efectiv de unde-l apuci, chiar si la intamplare, eu cum citesc o propozitie scrisa de el ma excit automat. Si Tacitus a avut uneori acest efect asupra mea, insa nu la orice text ci numai daca ma interesa subiectul). Pot sa zic totusi ca textul tau, desi unul banal relativ la cele mai sus mentionate, a reusit sa ma excite pe la mijloc, cand a venit vorba ca unul din personaje purta underwear sub pijama, si am inceput sa ma intreb ce fel de pijama si pe urma am inceput sa citesc mai departe pe sarite si am inceput sa ma excit (sexual, ca asa intelectual mi s-a parut de la prima vedere o capodopera beletristica, dupa cum am zis, si nu mi-am schimbat parerea, ca la mine literatura trece prin creier, nu are legatura cu penisul decat cu ff rare exceptii)

  Apreciat de 1 persoană

   • Ha ! Ha ! Chiar ai pijama clasica ? Nu am vazut asa cu ochii mei decat o singura persoana o data de mult cand eram mic imbracat intr-o pijama din asta, bunicul, intr-o dimineata cand ma trezisem ff devreme si l-am prins asa in trecere pe hol. De obicei eu cand ma trezeam el era deja imbracat in haine de zi, plus de mult ras si pieptanat si doar in ziua aia l-am vazut asa din intamplare si chiar am intors capul sa nu il fac sa se jeneze cumva ca l-am vazut asa „in neglijeu”. Si chiar cred ca a fost putin jenat sau descumpanit cand a vazut ca ma trezisem asa devreme si il vazusem si inca neras.
    Cred ca m-as intimida daca as vedea pe
    cineva imbracat asa in fata mea ! E ff ciudat ! Ca pe mine toata lumea (adica lumea asa mai importanta pt mine cu care am interactionat eu live, fie cand eram copil fie si mai tarziu ca adult) m-
    a vazut si in fundul gol ba chiar si in
    kimono, nu mai zic de chiloti sau slip sau boxeri si tshirt, plus si eu la randul
    meu am vazut tot felul de treninguri mai mult sau mai putin mulate si/sau diverse halatele mai mult sau mai putin transparente, si diverse pijamale mai gen trening moale asa cu Mickey Mouse pe ele, insa eu pijamale din astea de panza cu dungi nu am vazut decat o singura data atunci ! Dar nu voiam sa zic ca esti bunic, de fapt eu sunt chiar atras de moda si cultura
    anilor 50, insa nu as indrazni in viata mea sa petrec timp liber cu o persoana adulta straina care ar fi imbracata intr-o pijama ca asta decat daca ar exista o conventie speciala intre mine si el ca e ok sa ne deghizam asa pt o seara si sa fim ambii imbracati asa, nu numai unul din noi.

    Apreciază

   • Ha ha ha, mi-ai inseninat dimineata cu joca ta pe roluri cu pijamale. Si tu si mihaela plus o alta doamna, ati supra reactionat la o chestie banala, total lipsita de semnifiatii ascunse.
    O pijama e doar o pajama. Iarna tine de cald, vara nu-ti lasa trasnpiratia sa te faca lipicios. Mare branza, zau asa. Unele lucruri sunt exact ceea ce sunt, obiecte practice pe care lumea le foloseste pentru ca sunt comode.

    Apreciază

  • Referitor la incidenta sau prevalenta disfunctiilor sexuale, cred ca depinde in ce cercuri te invarti. De ex, pe bune, eu nu am cunoscut asa personal decat 2 persoane cu disfunctie sexuala, unul cu disfunctie erectila pe baze de alcoolism si unul cu ejaculare intarziata pe baza de antidepresive. Habar nu am care o fi epidemiologia pt ca nu au de ce sa ma intereseze disfunctiile sexuale, adica ce sa caut eu intre disfunctionali sexuali ?

   Apreciază

   • Si ii faci bine ? Adica, pe bune, ai training de sexolog ? Eu nu am interactionat niciodata cu un sexolog adevarat. Chiar sunt curios despre training plus asa la nivel superficial re daca la sexolog vin mai multi barbati sau femei, sau cupluri, plus cam care e distributia de varsta. Eram curios mai mult asa dpdv social-cultural pertinent pt Romania urbana, (daca esti la oras, ca habar n-am), nu era ceva ff serios, doar asa ca impresie generala. Plus nu intelegeam ce are vocabularul psihanalitic cu sexologia pt ca nu stiam ca teoria psihanalitica e despre functia sau disfunctia sexuala, adica de ce ar fi utila unui sexolog adevarat dincolo de cultura generala literar-istoric-umanista. Adica ce are sexologia cu literatura, in fond, asta nu intelegeam, (ca psihanaliza desigur ca are de a face cu literatura, asta stiam deja). Pe bune, cred ca e din cauza ca pt mine literatura trece prin creier, asa cum spusesem, pe cand functia sexuala nu prea, decat desigur folosesc creierul ca sa nu incerc sa am orgasm de cate ori ma excit, asa mai mult ca frana ! Ma rog, daca ma gandesc mai bine, creierul are de a face probabil si cu
    indragostirea, dar cred ca asta e problema mea, pt ca mie imi place sa ma indragostesc, sunt chiar addicted, insa desigur ca nu imi permit sa fac sex aiurea sau chiar sa imi doresc sau sa-mi propun sa fac sex cu cei de care ma indragostesc, si de fapt ar fi si imposibil pt ca am o pozitie ierarhic sociala destul de joasa, ca pt a face sex cu cine vrei trebuie sa ai o pozitie sociala ierarhic ff mare, altfel faci sex cu cine poti. (Desigur cf unor reguli morale si de sanatate publica corespunzatoare plus cu triaj adecvat la nivel inalt capacitativ, la care folosesc creierul plus literatura destul de mult…probabil la un nivel care imi restrange si mai mult nr infim de persoane cu care apuc sa fac eu sex in real life…zau, chiar nu vad ce ar avea de a face psihanaliza cu asta, cand de fapt tine de mijloacele de productie si starea economiei nationale mai mult decat de relatia ego-ului meu cu libidoul…desigur psihanaliza e itila poate ca factor de consolare asa ca sa nu devin prea melancolic re cat de putin apuc eu sa fac sex, numai ca sunt asa de ocupat cu triajul incat uit pana si ca am nevoie sa ma consolez! Si cred ca mai poate fi utila ca fetish, dar eu am alte fetishuri mai concrete care imi umplu si alea o perioada destul de mare don’t n starea mea de veghe…zau, cine are timp de psihanaliza ca obiect at tator in mediul urban de azi ? Poate in cercuri de scriitori sau academic umaniste.) Dar asta nu e o critica. Eu consider teoria psihanalitica ff importanta pt istoria si cultura civilizatiei umane, plus imi sunt ff dragi si simpatici parintii fondatori. Biografiile lor chiar ma fac sa visez si mi-a facut placere sa citesc despre ele pe wikipedia. M-am si suparat pe unii postfreudieni ce razna au luat-o de la ortodoxie la un moment dat, dar am privit asa printr-o prisma istorica si mi-a trecut. Asta e problema mea, efectiv am un fond de cultura generala de rahat, insa nu e decat vina mea daca nu mi-a placut cartea decat asa ca obiect !

    Apreciază

   • Renule, daca tie ti-as spune acum ca faci pe prostul, crezi ca asta te-ar face mai destept? Cat despre incidente si prevalente… sa ne fie cu iertare, dar psihoterapia nu functioneaza dupa principii statistice. E pur si simplu o constatare bizara ca cel mai ades oamenii hipercenzurati ajung la diverse disfunctii sexuale precum si alte manifestari nevrotice. Si nici macar nu cred ca sunt autorul acestei teorii cand spun asta. 🙂

    Apreciază

   • Nu faceam pe prostul, ci eram autentic curios si intrebam. Eu am in mod real o cultura generala umanista chiar ff subreda plus nu e nici ff solid bazata in cultura mai comuna continental europeeana.

    Apreciază

   • Uite, pe bune, chiar am prins un episod din Masters of Sex aseara si am vazut ca la un moment dat, prin anii 60 si dna Virginia Johnson a dorit sa obtina studii formale de psihologie cand a devenit interesata sa studieze si disfunctiile sexuale, nu numai sexualitatea fiziologica nondisfunctionala in care era deja angajata sa colaboreze cu dr Bill Masters, si a dorit sa il indemne si pe dr Masters sa ofere si posibilitate de tratament sexologic, si in episodul asta venise vorba despre o posibila componenta etiologica psihologica a unor disfunctii sexuale ! Chiar abia astept sa vad si episoadele ulterioare, pt ca e un serial istoric ff interesant, plus nu am citit inca biografia dnei Johnson ca sa vad daca a obtinut ulterior studii de psihologie plus daca a devenit ulterior sexolog real autorizat
    sau daca s-a ocupat numai de
    cercetare. Efectiv e un capitol al istoriei psihologiei clinice despre care nu stiu multe, plus efectiv repet, nu am cunoscut si nu am interactionat niciodata cu vreun sexolog real, (adica unul ocupat de chestii real clinice, inclusiv de disfunctii), si habar nu am ce pregatire au sau care sunt teoriile de baza cf carora se opereaza in prezent in sexologia clinica, presupun ca sunt eclectic combinate si destul de neurobiologizante…insa desigur ca si asta e clasic pt ca si parintii psihanalizei, cel putin 2 dintre ei, (dr Freud si Jung), erau bazati biologic si neurologic/neuropsihiatric ca formare, din cate am citit, ba chiar dr Jung enervandu-se daca era descris un soi de visator sau poet…ha ! Ha ! Pot sa mi-l si inchipui pe acest fiu de contabil elvetian enervandu-se ca era asa poate prost inteles de contemporanii lui, ba chiar si de cei mai in varsta decat el, ca de ex dr Freud, de urmasii New Age nici nu mai zic…eu am ff mare simpatie pt dr Jung asa ca persoana, am si pt dr Freud, insa dansul e de nivel profesor plus sef de scoala, adica e asa undeva in stratosfera, asa ca nu as indrazni sa-l
    deranjez nici macar cu simpatia mea
    dramite cu vreo emotie negativa, ci doar m-as pune mai abitir cu burta pe carte…presupun la fel ca dr Jung la un moment dat fata de dr Freud…ha ! Ha ! Noroc cu Hollywood ca ii mai popularizeaza din timp in timp ca altfel au fost facuti harcea parcea, chiar de proprii lor elevi mai lenesi sau carcotasi din pacate, nu mai zic de publicul larg, odata cu anii demitologizarii personalitatilor istorice dupa 68, plus a deconstructivismului ulterior, de au ajuns sarmanii de nici ei nu s-ar mai
    intelege pe sine insusi ! Dar eu nu sunt un habotnic, nu sunt nici super interesat de chestii clinice, pt ca terapiile propriu-zise concrete sunt tot alea care erau si la vremea persilor si chinezilor antici, adica nu s-a schimbat nimic prea mult concret in medicina, nici macar aia alopatica, daramite shamanica de mii de ani ! Eu sunt mai mult interesat si curios asa despre oameni, atat trecuti cat si prezenti. Cred ca sunt oarecum umano-centric sau umanisto-centric, pur si simplu imi plac oamenii, indiferent de ce meserie au, plus ma intereseaza si dezvoltarea si diversificarea meseriilor asa pe lume, adica mie imi plac si cercetatorii si clinicienii si oamenii de serviciu si tehnicienii si portarii, etc…numai de profesori mi-e cam frica si habar nu amcum sa relationez cu ei, am in acelasi timp atat respect cat si o mila colosala fata de majoritatea lor…insa nu e o lipsa de respect, pur si simplu eunu m-am invartit in medii academice si profesorale, nu am nici masterat, nici doctorat, de exemplu. E ff ciudat ca mereu mi s-au oferit conturi deschise plus gratis, (nu stiu de ce, efectiv nu pot sa-mi explic), de diverse biblioteci
    universitare inca de cand aveam 17 ani si eram la liceu, insa nu le-am folosit niciodata ! Dar nu ma laud cu asta, cred ca e pe undeva o eroare din asta care permite unor diversi functionari bugetari sa studieze, numai ca sunt ff putini cei care citesc alte chestii decat strictul necesar unor clasificari de rutina ! Plus eu ma bazez si pe massmedia ff mult, adica stiu sigur ca daca se descopera ceva important si util in vreun domeniu voi fi anuntat personal prin email de Reuters sau de diverse agregate de genul asta sau voi vedea un serial TV si voi afla mai multe. Eu sunt fan al tehnologiei
    informationale, desi pe de alta parte habar nu am in detaliu despre nimica. Cred ca e posibil ca lumea sa nu isi deaseama insa eu am acces la Internet de la 15 ani si sunt educat in principal de Internet. De aia ptmine ce e inainte de 1995 face parte din istorie si cand prind un serial despre istoria stiintelor chiar mai recente asa de ex din anii ’60-’70 pt mine asta e echivalent cu istoria stiintelor din anii chiar absolut 60-70 fie DCh fie ICh ! Povesti adica, povesti despre strabunici sibunici si bunicii lor…pt care am tot respectul insa care traiau in vremuri mitice, chiar mitologice ! Adica ce mi-e Freud, ce mi-e Aristofan ! Pai cand citesti Norii de Aristofan, numai in cateva linii de dialog si ai o intreaga critica a psihanalizei clinic aplicate !

    Apreciază

   • Adica nu fac misto, se pot scrie lucrari de doctorat si tratate bazate numai si numai pe literatura, chiar si cea de fictiune nu numai de non-fictiune, plus si materiile umaniste sunt supuse unor statistici ff riguroase in zilele de azi. Cel putin asta e impresia mea superficiala de la ff mare distanta. Eu nu tind sa cad astfel in tampeniile alea gen religie vs stiinta sau corp vs suflet, sau, indraznesc sa zic chiar gay vs hetero, tampenii in legatura cu care grecii antici, (ba chiar si dacii daca ar fi avut perioade de lux in care sa-si permita umorul, pe care precis le-au avut si ei, ca oameni, insa deoarece nu le-au pus in scris ei sau macar altii dupa ei, nu exista prea multe urme), ar fi inventat bancuri de nivel Radio Erevan, dupa parerea mea de iubitor de clasici !

    Apreciat de 1 persoană

   • Zau, ce are faza de excitatie sexuala cu orgasmul ? O avea la femei, la mine nu prea are ca doar nu o sa am orgasm de fiecare data cand ma excit sexual plus in cazul meu chiar si atunci cand folosesc cartile pe post de fetish, orgasmul nu e legat de lectura, ci de alte chestii legate de hartia tiparita. De ex, deoarece am citit Confesiunile Sf Augustin doar de pe Internet, niciodata nu le-am folosit pe post de fetish asa cum as fi putut folosi de ex cartea Cimitirul de A Telespan (sau Telesman , ca mereu uit), daca as fi cumparat-o. Insa de excitat pe mine Confesiunile Sf Augustin ma excita sub orice forma, plus orice propozitie din ele plus in orice limba le-am citit, (pe cand ce scrie dl E Hemingway ma excita numai in lb engleza). E complicat de explicat insa nu e ceva similar videoclipului de mai sus plus efectiv habar nu am cat e legat de fiziologia sexuala masculina vs feminina si cat tine de alti factori, (dar poate aflu daca termin de vizionat serialul tv Masters of Sex).

    Apreciază

   • Ha ! Ha ! De ce sa mi-l yrimiti ? Daca as fi fost interesat de cartea aia in sine ca fetish as fi cumparat-o pana acum, insa m-a interesat doar literar din cauza abordarii mai queer, plus am citit ce era de citit din ea pt a face recenzie in fragmentul oferit pe gratis de editura Berg. Unul din motivele din care nu cred ca m-ar fi interesat ca fetish era si coperta pe fond in principal alb, ca am destule din astea. Coperta e ff importanta si ea atunci cand ma decid eu sa cumpar o carte pt scop de fetish. (Sunt mai multe elemente, insa si coperta e unul din ele si in clipa asta asa in ultima perioada ma interesa ceva mai mult pe vernil, de exemplu, nu pe alb…poate in viitor la o editie ulterioara…)

    Apreciază

 9. @Pederanger: ai dreptate ! Si imi pare bine ca ai dreptate pt ca tu ai zis ca nu ma intelegi sau ca eu nu te inteleg sau ca vorbim limbi diferite sau ca apartinem unor lumi diferite, insa uite, eu simt ca m-ai inteles putin acuma, (chiar daca nu am cont Facebook si nu-mi facpt ca nu mi-e util, sau chiar daca tu ai o parere proasta sau buna despre Facebook). Ce nu
  inteleg eu e uneori ce zici tu, cred pt ca tu esti ff apropiat sufleteste si emotional de literatura, pe care probabil o si cunosti in mult mai mare detaliu decat mine, sau nu inteleg uneori ce zice Mihaela, (insa in cazul ei cred ca e complicat in plus pt ca maj conversatiilor mele cu femei sunt si ff politice plus stau mereu cu frica in san si niciodata nu stiu cum sa ma exprim mai flexibil intre serios si glumet asa natural cu ele, in nici un caz in cuvinte), si de aia si intreb uneori. Insa e pt ca eu nu stiu sa ma exprim in cuvinte in scris, de aia e. Chiar am citit recent ca exista un asa numit „blestem” sau dezavantaj al fondului de cunoastere re exprimatul in scris inalt calitativ pt cei care sunt atrasi (ca mine) de anecdoticul enciclopedic, si nu se pot abtine
  sa nu scrie fraze ff lungi plus cu paranteze si
  virgule puse de obicei aiurea plus puncte
  puncte, etc…! Zau, cand am citit asta (intr-o
  recenzie a noii carti a dl Steven Pinker, Simtul stilului: un ghid/indrumar pt expresia in scris pt ganditorii sec 21), chiar daca eu nu ma consider un ganditor, zau, Bingo ! Am simtit ca si blogul meu si mai ales comentariile mele, (in care uneori chiar ma simt obligat sa gandesc), pot cadea sub incidenta acestui „blestem” !

  Apreciază

   • Re ca nu te inteleg, ti-am pus o intrebare sub comentariul tau de pe blogul lui Cuvanta. Nu e importanta, insa eu ma straduisem sa raspund ca un elev constiincios, si cand am vazut ce a raspuns elevul Pederanger, am simtit ca nu am inteles ce voiai sa zici re tema propusa, dar probabil ca eram in clase/la cursuri diferite, ca tu iar ziceai ceva despre literatura, si inca din aia SF !

    Apreciază

   • P.S. nu e obligatoriu ca eu sa te inteleg pe tine, adica nu urmaresc asta in mod expres, doar cred ca e social-politicos daca tu depui efortul de a raspunde comentariilor mele, pe cand altii le-ar fi ignorat din prima, insa daca simti ca incalc vreo limita pe undeva, trebuie sa spui, nu trebuie sa te simti obligat la nimica din cauza mea. De ex eu cand comentez stiu deja de la bun inceput ca acel comentariu va tinde sa fie ff dificil inteligibil, ba chiar uneori considerat ofensiv sau agresiv, si de aia am spus mai de mult ca nu trebuie sa te simti obligat sa fii inteles de mine si alti n comentatori. Eu tin ff mult ca sa nu devin un soi de pain in the ass, atat la propriu cat si la figurat, atat la serviciu, cat si in timpul liber.

    Apreciază

   • 1. Postat deja pe FB (ieri mi-am facut cont);
    2. Nu am citit intrebarea ta pe blogul Cuvanta. Contrar asteptarilor, eu mai si manan, dorm, fut… Adica am o viata in afara blogurilor. Nu foarte activa, dar placuta;
    3. Cum cum, ce? 😛

    Apreciază

 10. Renule, am crescut intre baieti si ma impresioneaza mai mult prastiile, arcurile si pustile decat papusile, asa ca lasa politica si frica si vorbeste cum iti vine ca nu-i cazul sa te formalizezi in fata mea. Ma irita la culme atat fitele de doi bani ale muierilor cat si dulcegariile barbatilor cand apare unul de sex opus si-i duce imediat cu mintea la oportunitatea unei noi ocazii de agatat, asta neavand nimic aface cu recunoasterea si acceptarea sensibilitatii sau vulnerabilitatii pe care o apreciez. Revenind la sexologie, n-am formare stricta in domeniul asta desi am o facultate absolvita pe vremea cand masterele nu erau obligatorii… De fapt am o destul de vaga formare clinica pe consiliere care nu reflecta decat in mica masura cunostintele mele asimilate in cea mai mare parte prin autoformare ca si experienta mea de viata. Altfel… toate studiile mele acreditate ulterioare, ma invata mai degraba sa fiu omul din umbra, decat aparenta feminina fermecatoare pe care o cauti tu, motiv pentru care invat in ciuda formarilor mele sa ma multumesc cu putin si sa nu ma intind mai mult decat ma lasa plapuma. Cu toate astea ma bucura cand gasesc persoane care pot participa la o conversatie pe teme care ma pasioneaza fara sa devina arogant-cretin agresive.
  Calaretule, pijamaua ta pufoasa e ok, dungile insa pe mine ma duc cu gandul la zabrele si de aceea am facut observatia de mai sus. Recunosc totodata ca eu iubesc libertatea atat aia interioara cat si exterioara mai mult decat orice. 🙂

  Apreciază

  • Pai atunci daca nu esti sexolog, de ce zici ca vin atatia disfunctionali sexuali la tine ? Voiai sa zici asa in timpul liber ? Adica nu la serviciu ? Daca era vorba de timpul liber, zau, sincer zic, atat tu cat si Pederanger ma uimiti cat de multe par a fi propunerile de interactiune sexuala pe care le primiti, pt ca daca ai parte de atatia disfunctionali sexuali asta inseamna ca ai parte de de minim 2 ori mai multi non-disfunctionali sexual ! Pai la mine e chiar din an in paste de cate ori am ocazia sa fac sex in 2, mai ales de cand am trecut de 30 de ani ! Plus fac atata triaj incat zau daca am intalnit eu in viata mea mai
   multde aia 2 disfunctionali sexuali de care am
   zis mai sus ! Insa vad ca la voi e asa volum
   mare, plus la Pederanger si din aia cu pu…a
   mare pe care ii mai si refuza, plus exotici gen tipi cu pijamale sau Gabardin, (care asta e de nivel statistic de o singura mare sansa in
   viata). Poate o fi adevarat ca asa e in sud, acel sud mitic caruia scandinavii ii zic syd, nu soer, (asa ca punctul geografic), unde lumea se deplaseaza pt oportunitatea de a face
   baie in cazi adevarate plus pt sex ! Zau, eu tocmai fusesem in vacanta, de aia avusesem atata timp sa comentez aicea, plus desi avusesem de gand sa ma duc in Albania, m-am razgandit in ultima clipa si m-am dus la Mediterana Nordului, (cum I se spunea in vechime Oceanului Arctic), asa ca nici macar in vacanta asta nu am apucat sa fac sex, (de baie in cada nici nu mai vorbesc, ca pt asta ar fi trebuit sa ma deplasez poate la gheizerele publice termale din Islanda), mai mult am
   contemplat natura ! Cand am revenit la civilizatie, era gata gata sa imi incalc principiile si sa ma duc la Sauna gay intr-o zi turistic aglomerata de sambata ! Insa am
   rezistat eroic si am comentat in schimb aiceape blog !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s