Pseudonimul pe Facebook

krspzcqt9rb0s0ldnztd

Contul vechi de Facebook mi-a fost în mod repetat raportat de puritani, fapt care a condus la ștergerea lui. Nu știu ce povești de genul ăsta sau ăsta, citiți pe internet, dar chestia cu dreptul la pseudonim este o labă.

„Facebook cochetează cu ideea…”

„Facebook cere scuze comunității LGBT…”

„În urma unei întâlniri cu managerii companiei Facebook, reprezentanţii acestei minorităţi sexuale au afirmat că au găsit împreună o soluţie acceptabilă.

Spiritul politicii noastre spune că fiecare om de pe Facebook îşi foloseşte numele pe care îl utilizează în viaţa reală”, a declarat unul dintre managerii firmei, Chris Cox. „În cazul lui Sister Roma, numele ei este Sister Roma, iar pentru Lil Miss Hot Mess, numele ei este Lil Miss Hot Mess”, a adăugat el, referindu-se la pseudonimele unor travestiţi americani.” titra Gandul in 2014.

Căcat, suntem în 2016 și nimic!

Adică trebuie să fiu artista poporului în travesti, ca să am dreptul ăla? Nu mersi, mă descurc eu altfel!

Faza nostimă este aia, că în timp ce postările mele au fost raportate pentru nuditate, pe Facebook se lăfăie filme întregi porno pentru toate genurile și gusturile. Probabil Facebook nu o știe pe aia cu imaginea care e mai grăitoare decât mia de cuvinte.

Cum spunea un prieten: Nu ce scrii e important, ci cine te citește. Se pare că pe vechiul cont eram citit în special de călugărițe!

foto: lifehacker

2 gânduri despre „Pseudonimul pe Facebook

Lasă un comentariu