De azi sunt gheu, nu gay!

florin_buhuceanu

După atacul armat din Orlando, Florin Buhuceanu de la Accept a declarat la radio RFI că America este o democrație adevărată, avansată, care respecta comunitatea LGBT. Dar că peste tot se mai întâmpla accidente și trebuie să vedem ce motivație a avut bietul asasin. Că se știe că avea probleme cu gay-i, deci trebuie să aflăm de ce era el necăjit pe gay.

Stai, ce, cum?! Florine, ai trăit în ultima decadă în vârf de munte fără semnal la telefon!? Sunt siderat, jur! Asta se numește pidoznicie! Să te trădezi pe tine, pe iubitul tău și orice rahat ai declarat drept ideal până acum!

Și după faze din astea, tot mai apare câte un amețit simpatizant ONG, specializat în uitat la nas, și mă face pe mine putinist, dezinformator, troglodit, retrograd de Romania.

Da mă, sunt un troglodit din Romania. Și de azi sunt gheu, nu gay. Gay nu mai vreau, că nu sunt vesel deloc și nici viitorul nu sună roz, iar cuvântul și-a pierdut dracului sensul franțuzesc, de când au pus activiștii de mucava, gen Dan Huțanașu, curul pe el!

imagine: egali.md

Reclame

4 gânduri despre „De azi sunt gheu, nu gay!

  1. Pe Buhuceanu il mai pot intelege pt ca probabil se zbate destul de incoltit asa in ultima clipa sa nu cumva sa se mareasca pretul cerut de Primarie pt paza si securitatea celor 2-3 ore de adunare libera de dupa Pride. Cine mai este si Hutanasu ? Cat despre tine, ma rog, retrograd ca retrograd parca as mai intelege de unde, dar putinist ?! Cine te-a acuzat pe tine ca ai fi putinist, ca ma duc acum pe loc sa ma cert cu ei ? Si asa sunt inca nervos, (si dupa cum ziceam, fiecare reactioneaza in moduri diferite la stress si suparare) si simt nevoia sa ma cert cu cineva, (desigur fara violenta, doar asa cu mustrari morale si eventual chiar si cateva citate din Contesa de Segur nee Rostopchine, pe care o scot de la la naftalina de cate ori sunt ffff suparat), dar nu am cu cine. Zau, tu nici pe departe nu ai cum sa fii putinist, nici macar daca te-ai poza asa ca el la bustul gol in reviste ! Pur si simplu nu ai stofa de putinist ! Nici macar de anti-putinist ! Nu cunosti acel limbaj, e bazat pe vremurile lui Napoleon Bonaparte. Tu de ce crezi ca sunt eu asa de fascinat de sf Eugen de Mazenod in ultima vreme ? Tocmai datorita avalansei de articole in care e mentionat putinismul in ultima vreme !

    Apreciază

      • Pai e grup inchis. Asa ca nu pot citi eventuala argumentatie care ma uneste pe mine cu tine si cu Willow Brat intru caracteristici comun putiniste ! Oricum trebuie sa fie ceva total artistic creativ posibil interesant pt ca eu ma straduiesc sa gasesc diverse chestii posibil comune intre mine si tine si Willow Brat ca doar suntem prieteni de Facebook, insa putinismul, zau, ar fi fost ultimul posibil lucru la care m-as fi gandit ! Cred ca e poate o fantezie bazata pe faptul ca e posibil ca eu, tu, si Willow Brat sa cunoastem lb franceza (ca doar parca am impartasit de-a lungul timpului niste panseuri sub sau pe langa Verlaine si Rimbaud), pe cand non-putinistii probabil nu cunosc decat lb engleza ! Acum am inceput sa ma intreb ce trasaturi or avea in capul lui Hutanasu cei care cunosc sau macar se straduie sa recunoasca si lb germana ! Glumesc, desigur, plus asta nu are de a face cu stilul vreunui leader executiv, are de a face cu sentimentele mele personale inca amicale insa oarecum nostalgice fata de Schatzi…

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s