Proastele, gen

 

sotie

Există o specie de gay pe internet, care se încadrează la proaste, indiferent de gen.

Dincolo de amuzamentul „făfăismelor”, a publica pe peretele propriu de Facebook chestii ca asta de mai sus, denotă un singur lucru: retard mintal, grav!

Și cred că am mai spus, retardații nu ar trebui lăsați să se mai reproducă, nici prin diviziune celulară, nici prin adopție, nici prin mame surogat și nici măcar pentru că sunt minoritari, ceea ce nu e cazul în România de azi, unde idioții sunt majoritari!

 

11 gânduri despre „Proastele, gen

  1. Mie tabloul de mai sus mi s-a parut un comentariu bland ironic (fara rautate) la reprezentarile mariajului heteronormativ al anilor 50, nu mi s-a parutceva in legatura cu care sa ma supar, insa desigur era si o zi in care eram calm, nu eram nervos, plus nu ma gandeam la chestiile legate de Coalizatii pt Familie. Pt ca si mie imi pot pica uneori prost anumite imagini posibil chiar inofensive daca nu am chef de glume in clipa aia.

    Apreciază

  2. Cred ca o mare parte dintre homosexualii din Romania (ca pe altii nu-i cunosc) traiesc intr-o lume a ideilor, dar nu aia a lui Platon, ca macar aveam garantia ca oamenii gandesc. De zeci de ani n-am ajuns inca sa intelegem de ce nu putem tine o relatie mai mult de cateva luni (la unii si asta e foarte mult), dar ne fuge mintea la casatorie si, mai mult, la adoptii de copii. Adica abia mergem in patru labe, dar vrem sa excelam la 100m garduri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s