Dacă-i dai copilului supă la plic devine gay?!

OMMcs-660x330

Un milion de mămici refuză să le mai cumpere supă Chambell’s la cutie copiilor, pentru că are o reclamă cu o familie formată dintr-un tătic și… încă un tătic. Tipul ăsta de boicot-uri anti-gay, organizate de grupurile de extremă-dreapta sau religioase, a vădit recent tot mai dese eșecuri. Companiilor li se rupe în două de frica boicot-urilor făcute de mămicuțe isterico-cretine.

Oamenii ăștia patetici se iau prea tare în serios și cred că dacă pun o etichetă pompoasă de genul „Glorificarea Căsătoriei Nenaturale” unei reclame, globul o să înceteze să se mai învârtă de scârbă.
Vești proaste proastelor: nici căsnicia heterosexuală nu-i chiar naturală dacă vă uitați la lumea animală și nici hrănirea puilor de om cu conserve!

foto: joemygod

51 de gânduri despre „Dacă-i dai copilului supă la plic devine gay?!

  1. Auzi… da’ mancare d’aia romaneasca de la mama ei cu gratar cu mujdei de usturoi, paine calda, cas cu rosii proaspete si lipie pe plita, lapte cu mamaliga in tuci, turta de malai cu sarmale si smantana, mici, pui umplut in test, peste cu ostropel si multe alte bunatati d’astea locale …. d’aste cunosti sa faci? Ca pe mine astea ma impresioneaza. Iar midiile daca nu-s proaspete, fie vorba intre noi, macar ca am eu 2 wc-uri in casa, am cam incurcat-o, iar rata e cam grasa si grea si chiar daca as gusta de curiozitate din preparatul cu portocale, nu cred ca m-as prea indesa sa pap in fiecare zi oricat de carnivora as fi eu. Asa ca… mai gandeste-te cum facem cu dragostea asta ce trece prin stomac ca eu chiar daca nu stiu sa gatesc, raman totusi o mare pofticioasa si iti faci pacate cu mine daca nu imi dai sa gust din ce-mi face cu ochiul ca visez noaptea apoi ca pap precum copiii mici. 🙂

    Apreciază

  2. Nu vin cu linkul la ursuletul canotor si pescuitor de midii pana nu intra Turcia si Ungaria oficial si ele in regiunea geografica a Balcanilor…asta a propos de ca bucataria romaneasca e un mix de mancaruri/bucatarii balcanice.

    Apreciază

    • Adica totusi, au mai existat si alte imperii prin jurul bucatariilor Romaniei, nu se trage chiar totul din Balcani, plus efectiv nu toti potentialii sefi bucatari inovatori migranti catre Romania au venit din Balcani….nu vezi ca nici acum nu vin migrantii din Balcani catre Romania ?…Desi e adevarat ca multe din bucatariile europeene, de ex cea franceza, (si ungara), se trage un pic si ea din mix balcanic, deoarece stramosii lui Asterix si Obelix au locuit o vreme pe langa Belgrad inainte de a migra mai departe catre Franta si a inventa coq au vin….deserturile franceze insa sunt in principal un mix de deserturi poloneze dupa parerea mea.

      Apreciază

  3. Rudolph, habar n-am ce sunt. Vorbeai de bucataria turceasca si mi-am amintit ca a fost un targ turcesc si am luat si eu doua borcanele cu ceva incert in ele pe care scrie ce am spus mai sus dar pe care le tin in frigider ca nu stiu in ce sa le pun. Ma asteptam sa imi spui tu ca tot ai vorbit de bucataria turceasca. :)) Eu una am recunoscut din start ca sunt antitalent la gatit si mai bine vorbim de pusti decat de gatit. 🙂

    Apreciază

  4. Intre timp am incercat sa aflu despre suffin si sumak. Despre suffin nu am gasit ceva legat propriu zis de mancare, deci habar nu am ce este. Sumak-ul insa are o denumire de etimologie aramaica, si a fost cunoscut si chiar cultivat ca planta medicinala in zone asiatice cunoscute arabilor medievali. Planta respectiva creste si in stare salbateca, nu folosita in mod special, si in Sicilia. Are un gust acrisor si bobite sau frunzulite de culoare rosie. Cred ca e posibil sa fi fost folosita si in cosmetica, tin parca vag minte un text literar care mi-a venit in minte in timp ce citeam, insa nu stiu inca, nu am apucat sa citesc prea multe. Revin cu detalii.

    Apreciat de 1 persoană

    • Exista multe specii de sumac, insa cele care se gasesc in zona Orientului Mijlociu au fost folosibile culinar, medicinal si ca aromatice si ca vopsele. Sunt specii mai putin alergogene, pt ca exista unele specii care provoaca reactii alergice ca si urzicile, insa nu majoritatea acestora care cresc prin Orientul Mijlociu. E ceva mai popular in mancarea arabeasca decat in cea propriu-zis turceasca, insa desigur ca arabii au ocupat o mare parte din Turcia de azi la un moment dat si multe mancaruri din Turcia au o origine arabeasca, desi nu toate. Specia mai putin alergenica si folosibila culinar dar si aromatic si decorativ a fost intensiv cultivata chiar pana recent cel mai mult in Siria. Sumac inseamna chiar „rosu” pe lb araba. Gustul specific este citric/acrisor uneori chiar catre otet. Se pune si in hummus si in salate si in diverse aperitive. Exista si o combinatie de condimente numita za’atar, care contine sumac uscat, seminte de susan, si uneori si alte cateva chestii si sare, insa care doreste sa imite oarecum un soi de oregano (maghiran) sirian (sau in Liban ii zice maghiran libanez), care ca planta unica, numita si ea tot za’atar, contine in ea un gust special, insa za’atar-ul asta combinat cu sumac si susan e un soi de Vegeta asa mai naturista insa mai recenta si oarecum mai artificiala, (desi nu are Euri, e tot din plante) pt poporul arab mai larg care nu are cum sa apuce asa „maghiran sirian” (sau libanez) veritabil chiar mereu, care e si mai scump si mai rar, plus care a aparut mentionat ca o planta speciala antifungica si antiseptica chiar si in Biblie.

      Apreciat de 1 persoană

  5. Si mie imi place ciulamaua dar nu vreau sa vad ciuperci in ea, sa fie doar ciulama de culoare uni si consistenta egala fara cocoloase, plus sa fie servita alaturi de bucatele prismatic romboidale de piept de pui cu dimensiunile diagonalelor de 3,25 cm x 1,80 cm si cu inaltimea de 0,76 cm. Este voie ca la 4 prisme romboidale sa existe si una trapezoidala mai neglijenta, insa totusi cu latura mica intre 0,45 cm si 0,65 cm si latura mare cel mult de 2,76 cm si inaltime oarecum variabila insa cel mult egala cu 1,02 cm. Este voie sa se observe niste urme de piper pe pui, insa NU pe ciulama. Trebuie sa imi fie garantata libertatea de a nu manca toate bucatelele de pui si nici toata cantitatea de
    ciulama din farfurie. Altfel mie nu-mi place
    ciulamaua. Nici supa nu-mi place decat daca e voie sa nu mananc zeama din supa si doar galustele de forma sferic elipsoidala si de dimensiune medie inmuiate in supa. Perisoarele din supa imi plac doar servite separat de zeama. Singura supa la plic care-mi place e una japoneza de alge uscate si deshidratate. Imi place insa ff tare ciorba de
    burta acrita cu otet. Ma intreb acuma cum o fi oare ciorba de burta cu sumac…chiar am devenit ff interesat sa incerc sa-mi prepar una pt sarbatorirea sfintelor sarbatori de iarna…insa trebuie sa caut unde pot gasi burta, dar cred ca e o idee ff buna pt ca sumacul are gust acru. Daca as reusi sa gasesc si un eventual refugiat sirian, (ca e ff greu, e bataie pe ei pe aicea), zau…ce gest frumos ar fi sa-l invit de sarbatori sa servim impreuna o ciorba de burta cu sumac…ce fantezie…

    Apreciat de 1 persoană

  6. Cică erau unii pe la Cuvântul Ortodox care au descoperit că PETurile pot provoca infertilitate sau fertilitate scăzută, necoborârea testiculelor în scrot sau apariţia cancerului testicular, iar plantele modificate genetic provoacă leziuni la nivelul ADN care influenţează şi generaţiile viitoare, aşa încât e posibil ca şi supa la plic să conţină vreo substanţă care să te transforme peste noapte în gay 😀

    Apreciază

Lasă un comentariu